zastave

tehnički detalji >

zastavice ( stolne )
damast garnitura
stolnjaci, nadstoljnaci salvete i raneri
Ovdje možete saznati sve što vas zanima o narudžbi i izradi zastava i zastavica. Što se tiče izrade zastava, važno je spomenuti da od sada na jednom mjestu možete naručiti zastave i zastavice bilo koje države na svijetu uključujući i BH državu te zastave - zastavice kantona, gradova, općina, sportskih klubova i dr.

Osim toga, izrađujemo zastave - zastavice za potrebe svih udruženja, organizacija kao što su: vatrogasna, lovačka, kulturno -umjetnička, sportska, stranačka, fakultativna i ostala dobrovoljna i humanitarna društva, te promotivne zastave - zastavice za potrebe velikih i malih firmi!
     
dekorativne
jastučnice
     
   
tehnički detalji
  Izrada zastava.
pretraga
Zastave - zastavice izrađujemo tehnikom sito-štampe, šivenja ili veza, zavisno o namjeni. Pri tome koristimo najkvalitetnije materijale mikrofikser svila ( možemo upotrijebiti i druge materijale ) i boje kako bi postojanost zastava bila što duža. Zastave mogu biti ukrašene resicama, mogu biti opremljene sa šlicevima ili nitnama za vješanje na jarbol. 
      Šta je potrebno za izradu zastava - zastavica?                      
        Svi proizvodi se izrađuju prema vašim specifikacijama. Da bismo izradili zastavu moramo tačno znati kako izgleda traženi proizvod.
Primjer: potreban nam je tačan izgled loga vaše firme, boje koje su zastupljene na njemu, poslan na email ili fax... sve u skladu sa vašim idejnim rješenjem i potrebama.
 
                                             
          Preporučene dimenzije za vertikalno istaknute zastave.  
Od standardnih dimenzija: 140 cm   x     70 cm i
200 cm   x   100 cm

          Po želji kupca radimo i: 50 cm     x   100 cm
125 cm   x   250 cm
100 cm   x   300 cm
150 cm   x   300 cm
150 cm   x   400 cm
200 cm   x   400 cm
250 cm   x   500 cm
         
                         
                               
   
          Preporučene dimenzije i izrada zastavica
          Pored zastava za vanjsku namjenu u mogućnosti smo da vam ponudimo i stolne zastavice za unutrašnju namjenu. To su zastavice koje se odnose za uređenje kancelarija, turističkih agencija, recepcija - hotela, restorana, sportskih klubova itd. Imaju najčešći oblik promovisanja ili reklamiranja kao i način skretanja pažnje.
Stolne zastavice izrađujemo u dvije tehnike, vezane ili štampane. Materijal za izradu stolnih zastavica je saten svila, a za ukrašavanje koristimo pletenu traku ili resice. Ovakve zastavice idu na bijela ili zlatna postolja.
 
                 
           

 
          Najčešće dimenzije stolnih zastavica: 10 cm   x   20 cm
                                                             10 cm   x   17,50 cm
                                                             20 cm   x   28 cm
                 
            Sve na jednom mjestu
          Sigurno ste shvatili da od sada sve vaše potrebe možete riješiti proizvodima iz našeg asortimana, odnosno sve vam je na jednom mjestu. Pri tome moramo napomenuti na naše dugogodišnje iskustvo od 1993 god.
U izradi navedenih proizvoda budite uvjereni da ćete dobiti najkvalitetniji, najpovoljniji proizvod na našem tržištu. Također, bitno je napomenuti da poslove obavljamo u zadanom roku.
     
by Zonić krojački salon                    
zastave.ba je vlasništvo krojački salon " Zonić " d.o.o., sva prava pridržana.  Juli 2012.  |   Kontakt  |  
CMM web design
Kontakt mail: info@zastave.ba ; Kontakt broj: 061 143 320